Bojsenburg

0 Comments

bojsenburg

Klockan 15 på tisdagseftermiddagen ska Kopparstaden hålla en presskonferens gällande försäljningen av tomten Britsarvsskolan 6, den del av Bojsenburg som innefattar de lägenheterna. Den 15 november i fjol gavs klartecken från kommunfullmäktige att sälja lägenheterna. På tisdagseftermiddagen. Bojsenburg innefattar i dag lägenheter och är det största bostadsområdet i Falu kommun. Men försäljningen är drygt hälften av de lägenheterna som Kopparstaden i slutändan ska sälja. – Vi har över 18 i vår bostadskö och inflyttningen ökar så det är klart vi måste öka nyproduktionstakten. SBB köpte i Bojsenburg. 31 maj kl Falun Samhällsbyggnadsbolaget, SBB, fortsätter sin expansion i Dalarna. Igår blev det klart att företaget köper lägenheter i Bojsenburg av kommunala Kopparstaden. Foto: Lena Mattsson. Försäljningen av lägenheterna på Jungfruvägen blev klar igår. De nya ägarna är SBB. bojsenburg För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. Områdets egen badstrand, Bojsen beach, finns vid sjön Varpans strand. Skapa en ny tråd. Området Jernet har också lite dåligt rykte, men är mkt bättre än Bojsenburg och ligger mera centralt. Under tisdagen föll en stor och viktig pusselbit på plats då Kopparstaden och Samhällsbyggnadsbolaget träffade en överenskommelse kring de lägenheterna. Från och med den 1 juli i år heter nya fastighetsförvaltaren Samhällsbyggnadsbolaget — ett företag som redan finns på en rad platser i Dalarna, men som nu på allvar tar plats även i Falun. Bland Kopparstadens lägenheter ska lägenheter i Bojsenburg säljas.

Video Bojsenburg

Bilbrand Bojsen, Falun 170527 Men det var inte länge sedan som läget var ett helt annat. Innehåll i samarbete med LO. Geografistubbar-Dalarnas län Stadsdelar i Falun. Sök ledigt Våra områden Bojsenburg. Just like fire också Uppsagd Asa samfundet kan kvittera ut tv.program miljoner Swedbank robur access mix startar möbelbyte lägenheter på Bullermyren och Tjärna Ängar ska säljas. Vi har just avslutat en uppfräschning av tak, fasader och uteplatser så det har nog aldrig varit finare än vad det är nu!

Bojsenburg - Uppstr Storm

Har många vänner som bor där och jag tycker området har blivit mycket lugnare dom sista åren-Nu tycker jag att det är ett riktigt mysigt område och skulle kunna bo där själv så där ser man hur åsikterna kan gå isär: Vi vill inte köpa hus innan vi vet hur vi trivs i staden men tycker att områden som Manhem och Lustigknopp verkar fina och lugna. Jag längtar tillbaka ibland. Bostadsförsäljning konsekvens av nybyggnation PLUS: Jag vill ta emot Familjelivs medlemsbrev. Kopparstadens fastighetsaffär rörandes nedre delen av bostadsområdet Bojsenburg är klar. Ny ägare blir Samhällsbyggnadsbolaget som nu tar över sammanlagt lägenheter. – Vi fick absolut mer än vi trodde när vi drog igång den här processen, kommenterar Pernilla Wigren, vd för Kopparstaden. Bojsenburg innefattar i dag lägenheter och är det största bostadsområdet i Falu kommun. Men försäljningen är drygt hälften av de lägenheterna som Kopparstaden i slutändan ska sälja. – Vi har över 18 i vår bostadskö och inflyttningen ökar så det är klart vi måste öka nyproduktionstakten. Nu är det klart att Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB, SBB, köper lägenheter av Kopparstaden i Bojsenburg för miljoner kronor.

Categories: sr nyheter

0 Replies to “Bojsenburg”